Soukon lomamökit
Ylöjärvellä

Tarjoamme vuokralle kolmea erikokoista lomamökkiä. Kaikki mökkimme ovat hyvin varusteltuja ja ne sijaitsevat Ylöjärven Karhella, Karhejärven sekä Kolmiloppijärven rannoilla, rauhallisissa maalaismaisemissa. Vuokraamme mökkejä viikko- ja viikonloppukäyttöön sekä koko kesän lomailuun.

Vuokraa mökki lomallesi

Jokaisella mökillä on oma ranta, laituri, vene ja sauna. Mökkien läheisyydessä on hyvät ulkoilu-, sieni- ja marjastusmahdollisuudet, ja koska veden äärellä ollaan, kannattaa kalastustakin kokeilla. Monet asiakkaistamme ovat viihtyneet mökeillämme jo vuosien ajan. Yhteistyökumppaneiltamme voit varata lomallesi erilaisia ohjelmapalveluita.

Meille on helppo tulla. Hyvät ja nopeat tieyhteydet sekä Tampere-Pirkkala lentoasemakin vain n. 35 km päässä. Tervetuloa viihtymään!

Soukon tila: Vuokramökki Ilona Ylöjärvellä

32 m² • NELJÄLLE HENKILÖLLE

Ilona

Hyvin varusteltu Ilona sijaitsee Ylöjärven Karhella, Kolmiloppijärven rannalla. Hirsimökin alakerrassa on tupakeittiö, pesuhuone/wc ja puulämmitteinen sauna. Vuodepaikat neljälle henkilölle sijaitsevat mökin parvella.

Soukon tila: Vuokramökki Villa Hilja Ylöjärvellä

81 m² • KUUDELLE HENKILÖLLE

Villa Hilja

Villa Hilja on hyvin varusteltu hirsihuvila Ylöjärven Karhella, Kolmiloppijärven rannalla. Villa Hiljasta löytyy kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, wc, pesuhuone, puulämmitteinen sauna, kaksi terassia ja tilava patio sekä portaat alas rantaan.

Soukon tila: Vuokramökki Villa Valo Ylöjärvellä

81 m² • KAHDEKSALLE HENKILÖLLE

Villa Valo

Villa Valo on hyvin varusteltu hirsihuvila Ylöjärven Karhella, Karhejärven rannalla. Villa Valosta löytyy kaksi makuuhuonetta, parvi, tupakeittiö, wc, pesuhuone, puulämmitteinen sauna, kaksi terassia ja tilava patio.